Laadukkaat silmälasit hyvään hintaan Laservisioonin optikkoliikkeestä!

Tervetuloa liikkeeseemme!

Ahtri 6A (Admirali Maja), Tallinna

Optikkoliikkeemme

Laservisioonin klinikalla on viihtyisä ja monipuolinen optikkoliike, josta löytyy kehyksiä ja laadukkaita aurinkolaseja joka makuun ja eri hintaluokissa – designlaseista aina selkeisiin ja edullisiin vaihtoehtoihin.

Kehystuotemerkeistä ovat edustettuina: Guess, Furla, Ralph Lauren, Versace, Marciano, Swarovski, Escada, Vogue, Emporio Armani, Roberto Cavalli, Police, Timberland ym.

Silmälasilinsseinä käytämme ensiluokkaisia korkean teknologian Essilor—linssejä, jotka takaavat parhaan mukavuuden ja terävyyden sekä soveltuvuuden käyttötarpeeseesi ja elämäntyyliisi.

Sopivan kehyksen valinta on melkeinpä taidetta, missä otetaan huomioon näköaistimuksen terävyys, kasvojen muoto ja kulmalinja, silmien väri ja paljon muuta. Mutta lopulta tietysti se ratkaisee, millaiset silmälasit asiakas haluaa ja mitkä kehykset hänestä ovat mukavat.

Pitkän työkokemuksen omaavat asiantuntijamme auttavat Sinua parhaan mahdollisen kehys- ja linssivalinnan tekemisessä.

Miten valitsen silmälasit?

Ensimmäinen askel uusien silmälasien hankkimisessa on optikon tekemä näöntarkastus, jolla selvitetään, minkälaiset linssit henkilö tarvitsee.

Kehysten valinta on yleensä henkilökohtainen kysymys ja makuasiakin, mutta on kuitenkin joitain seikkoja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Kehyksissä tärkeintä on niiden mukavuus. Kehysten pitää istua nenällä hyvin. Muovikehysten pitää tukeutua nenälle koko nenätuen osalta, ja metallikehyksissä nenätallojen pitää tukeutua nenälle vakaasti ja suoraan.

Ennakkoon kannattaa miettiä, pitääkö enemmän metalli- vai muovikehyksistä vai haluaako mieluummin erittäin huomaamattomat kehyksettömät silmälasit.

Joskus joudutaan siihen tilanteeseen, että asiakas valitsee kehykset mieleisensä kehykset, mutta ne eivät sovellu hänelle määrätyille linsseille. Siksi kannattaa aina luottaa asiantuntijaan, joka auttaa valitsemaan oikeat, linsseihin sopivat kehykset.

Aurinkolasit

Näin hyvät aurinkolasit suojaavat silmiä

Essilor-linssit

Parempi elämä, koska näet paremmin!

Register for pre-surgery exam