essilor logo

Essilor-linssit

Essilor on maailman johtava optisten linssien valmistaja. Yli 100 maassa edustettuna oleva yritys on toiminut Essilor-nimellä vuodesta 1972, kun vuonna 1849 perustettu Essel ja vuonna 1931 perustettu Silor sulautuivat yhteen. Essilor-ryhmän innovaatiolähtöisellä strategialla on näin ollen takanaan yli 160 vuoden historia.
Essilorin missio on parantaa elämää parantamalla näkemisen laatua.
Yrityksen tuotevalikoimassa on laajasti erilaisia silmälasi- ja aurinkolasilinssejä, joilla voidaan korjata näköä laadukkaasti ja silmien terveyttä vaalien.

varilux-series (1)Varilux® S-sarjan progressiiviset linssit ovat markkinoiden innovatiivisimmat moniteholinssit, joiden täysin uudenlainen valmistustapa takaa mahdollisimman luonnollisen näkökyvyn kaikille etäisyyksille ja antaa myös esteettisesti parhaan lopputuloksen.

Digilaitteista on tullut osa sekä arkea että vapaa-aikaa. Se on aiheuttanut muutoksia totuttuihin katselu- ja kehon asentoihin sekä katseluetäisyyksiin.

Essilor on kehittänyt nykyajan tarpeita vastaavan Varilux® Digitime – linssin käytettäväksi lähi- ja keskipitkille etäisyyksille. Linssi vähentää silmien väsymystä myös pitkäaikaisessa digilaitteen käytössä. Älypuhelinten käyttöön suunniteltu, mukautumista tukeva linssin lähinäköalue helpottaa etenkin hyvin pienen tekstin lukemista. Eri näköalueet takaavat luonnollisen kehon asennon kaikessa digilaitteiden käytössä.

Yksiteholasien käyttäjää digitaalisessa elämäntyylissä tukevat Essilorin Eyezen™-linssit, jotka antavat optista tukea lähikatselussa, ehkäisevät silmien väsymistä älylaitteiden kanssa ja mahdollistavat aina luontevan kehon asennon.

CrizalUV_VisualSuojaksi kirkkaalta auringonpaisteelta Essilorilla on useita älykkäitä, laadukkaita ratkaisuja. Itsetummuvia Transitions-linssejä on saatavana kahta eri versiota: sisätiloissa tummumaton Crizal Transitions sekä Crizal Transitions Xtractive, joka tummenee myös ikkunalasin läpi tulevasta valosta, esim. autoa ajettaessa.

Monipuolisesti sävyvaihtoehtoja sisältävät polarisoidut Xperio-aurinkolasilinssit ehkäiset sokaisevia heijastuksia ja mahdollistavat terävän näkemisen, erinomaisen kontrastin ja värit sekä näkömukavuuden kaikissa olosuhteissa.

SunMax edustaa aurinkolasilinssien uutta sukupolvea. SunMax antaa erinomaisen optisen laadun ja näkemismukavuuden ilman, että joudutaan tekemään kompromisseja kehysvalinnassa. Linssit sopivat sekä suuriin että kuperiin silmälasikehyksiin.

prev0Kaikkiin linsseihin saa Essilor Crizal® -pinnoitteet, jotka suojaavat tehokkaasti heijastuksilta, lialta, naarmuuntumiselta, pölyltä ja nesteiltä samalla suojaten silmiä haitalliselta UV-säteilyltä. Paras ja ainutlaatuisin näistä on Crizal Prevencia, joka muiden erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi myös suodattaa pois vahingollisen sinisen valon ja näin suojaa silmiä kaikenlaisissa olosuhteissa ja kaikkina vuoronkauden- ja vuodenaikoina.